Πλήθος κόσμου στην Καβάλα για τον αγώνα ζωής που έδωσε ο ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Καβάλα, ανάμεσα σε αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και στην ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Καβάλα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Δρόσου Χατζησάββα, που αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στον Ηρακλή Καβάλας και έχασε σε τροχαίο δυστύχημα το αριστερό  πόδι του.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον αγώνα, θα δοθούν για την προμήθεια τεχνητού μέλους για τον άτυχο συνάνθρωπο μας, προς τον οποίο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αλλά και η τοπική κοινωνία της Καβάλας, έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο τους και την έμπρακτη διάθεση τους για αρωγή και υποστήριξη.
Τέσσερις χιλιάδες φίλαθλοι πήγαν στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας για να δουν αυτό το παιχνίδι ανθρωπιάς και αγάπης, στο οποίο, για την ιστορία και μόνο, επικράτησε η ομάδα του ΠΣΑΠ με σκορ 8-3.
Τα γκολ της ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που αγωνίσθηκε κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της Ζαχαρία Λυκουρίνου, σημείωσαν οι Λυμπερόπουλος 3, Σαραβάκος 2, Ζαγοράκης, Μπατίστα και Καραϊσαρίδης.
Πριν από τον αγώνα, τιμήθηκαν ο Δρόσος Χατζησάββας και ο επίσης Καβαλιώτης, Θοδωρής Ζαγοράκης, για το ήθος τους και την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τη σέντρα στο παιχνίδι έκαναν δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες της ομάδας της Καβάλας, που έχουν συνδέσει τα ονόματα τους με την ιστορία του ΑΟΚ, ο Αντώνης Μουδούρας και ο Παύλος Κούντουρας. Με τον ΠΣΑΠ αγωνίσθηκε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος.
Η σύνθεση της ομάδας του ΠΣΑΠ: Σαργκάνης (Κατεργιαννάκης), Ι. Ξανθόπουλος, Ν. Γκουλής (Νασιόπουλος), Πούλιος, Καραϊσαρίδης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος (Λαγωνίδης), Σαραβάκος, Μπατίστα.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη