Παιχνίδι ανθρωπιάς για την ομάδα του ΠΣΑΠ στο Αγρίνιο

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέτυχε το στόχο της η πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα που έδωσε η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ, στο Αγρίνιο, με την ομάδα που συγκροτήθηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.

Η νίκη της ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με 5-3, μικρή σημασία έχει σε σχέση με το γεγονός ότι αυτή η πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού, του Ολυμπιακού Παναιτωλίου και του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή και Διαιτητή, στην οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη προθυμία αστέρες του ποδοσφαίρου μας, που αγωνίσθηκαν με την ομάδα του ΠΣΑΠ, βρήκε ζηλευτή ανταπόκριση.

Συγκεντρώθηκαν έσοδα που θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του Παναιτωλικού, ο οποίος χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό ώστε να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.
Τα γκολ της ομάδας του ΠΣΑΠ στον αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι, σημείωσαν οι Δημήτρης Σαραβάκος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Κώστας Φρατζέσκος, Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Ζήκος.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του ΠΣΑΠ στην εφετινή σεζόν, στο πλαίσιο της διαρκούς και εντεινόμενης προσπάθειας που καταβάλλεται από τον Σύνδεσμο και τα μέλη του, ώστε να υπάρξει ανταπόκριση και κοινωνική προσφορά σε συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη την βοήθεια και την υποστήριξη μας.

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της Ζαχαρία Λυκουρίνου που εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την ανταπόκριση και το πνεύμα συνεργασίας των ποδοσφαιριστών που είχε κοντά του, αγωνίσθηκαν οι Νικοπολίδης (Μαχαίρας), Καραϊσαρίδης, Γεωργάτος, Κατσιαμπής, Ι. Ξανθόπουλος, Μπασινάς, Φρατζέσκος, Αφάς (Ζήκος), Γιαννακόπουλος, Σαραβάκος, Παπανδρέου (Αποστολάκης).

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη