Οταν ο Μίκης Θεοδωράκης υποδέχθηκε τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004

ΝΕΑ

Ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας και μαζί του… έφυγε ένα κομμάτι της Ελλαδος. Ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης ήταν μάλιστα και λάτρης του ποδοσφαίρου και των ιδεών που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Ο Νίκος Μάλλιαρης μας έστειλε υλικό από μία συνάντησή του με τους Τραϊανό Δέλλα, Ντέμη Νικολαΐδη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργο Καραγκούνη και Τάκη Φύσσα, λίγο μετά το έπος του EURO 2004, η οποία και πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην γενικού γραμματέα του ΠΣΑΠ.

Οπου ο μεγάλος Μίκης όλων μας υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο σπίτι του και για ώρες μίλησε μαζί τους, σε μία κουβέντα που δεν επικεντρώθηκε μόνο στην επιτυχία της Πορτογαλίας αλλά και στα μεγάλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδο μας. Ανεργία, καθυστερήσεις πληρωμών και τόσα άλλα συζητήθηκαν διεξοδικά, ζητήματα που δυστυχώς παραμένουν ακόμη και σήμερα στην καθημερινή μας ατζέντα.

Η προτροπή του; Να είμαστε ενωμένοι και συσπειρωμένοι, αφού μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Τα λόγια του, όπως και η μουσική του, πρέπει και θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο χρόνο…

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη