Ο.Π.Α.Π.: Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια»

ΝΕΑ

ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12
ΩΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ-ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 18.30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ATHENS METRO MALL
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ

Η ΟΠΑΠ, με τη βοήθεια όλων μας, αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί πάνω από τρεις χιλιάδες ευχές των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος του προγράμματος είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο Athens Metro Mall όπου θα εγκαινιαστεί μία από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής, θα δώσει το παρόν και ο ΠΣΑΠ, τον οποίο θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Πούλιος και ο Ταμίας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Εκπρόσωπος στη FIFPro κ. Σταμάτιος Συρίγος. Παράλληλα θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και γνωστοί αθλητές διαφόρων αθλημάτων.

Σας καλούμε να στηρίξετε την ενέργεια αυτή, με την παρουσία σας και με την συμβολή σας στο να γίνουν οι ευχές των παιδιών πραγματικότητα.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη