Ολοκληρώνεται η δράση για την ενίσχυση της Ε.Ψυ.Με. απο τον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Απόψε στις 21.00 ολοκληρώνεται η 2η Δημοπρασία αθλητικών φανελών της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών ( Ε.Ψυ.Με) η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο να ενισχύσει το έργο της Ε.Ψυ.Με, να προβάλλει τις προσπάθειες της και να συμβάλλει ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθεί μέρος από τις λειτουργικές ανάγκες της.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών προσφέρει εδώ και 15 χρόνια τις υπηρεσίες της σε άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους, στις περιοχές του Πειραιά, της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου και του Περάματος.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα  της Ε.Ψυ.Με στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox (μήνυμα) της σελίδας, στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (210-4635391) καθημερινά 09:00 – 17:00 και στις γραμματείες των ραδιοφωνικών σταθμών και των sites που προβάλουν τη δράση. Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και με τη μορφή σχολίων  κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα θα ενημερώνεστε για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά.

Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως απόψε,  31 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ. είναι αυτή που θα την κατοχυρώσει, κατόπιν επικοινωνίας  με τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η μεγαλύτερη τιμή που θα σταματήσει η πρόταση.

7 σπουδαίες φανέλες δημοπρατούνται για την ενίσχυση της Ε.Ψυ.Με. 7 σπουδαίοι σύμμαχοι στις προσπάθειές μας για τα Άτομα Με Αναπηρία.

Δίπλα στην Ε.Ψυ.Με, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, οι ποδοσφαιριστές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, προσφέροντας δυο φανέλες (Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος) υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ  της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και το θρίαμβο της ομάδος μας. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για τη φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Τζιόλης) είναι στα 160 ευρώ. Για την δεύτερη φανέλα (Χριστοδουλόπουλος) η προσφορά είναι στα 160 ευρώ.

Στη συνέχεια, 3 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ φανέλες από πολύ σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του Φορέα μας:

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της αγγλικής BOLTON WANDERRES F.C. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα βρίσκεται στα 175 ευρώ.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της ισπανικής REAL MALLORCA F.C. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση για αυτή τη φανέλα! Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Euro 2008) – τελευταίας διοργάνωσης που συμμετείχε ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας. Αυτή τη στιγμή η προσφορά για την συγκεκριμένη φανέλα βρίσκεται στα 500 ευρώ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προσέφεραν 2 φανέλες (Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης) με τις υπογραφές όλων. Αυτή τη στιγμή η προσφορά που υπάρχει είναι 200 ευρώ για τη φανέλα του Αποστολόπουλου και 200 ευρώ για την φανέλα του Γιαννιτσάνη,

Η Ε.Ψυ.Με ευχαριστεί τον Π.Σ.Α.Π  για την συνεργασία και την τεράστια προσφορά του και στήριξη στον φορέα, όλα αυτά τα χρόνια.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

[psap]
Tags: Ομάδα Π.Σ.ΑΠ.
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη