Ολοι μαζί βάλαμε… γκολ στην ελπίδα

#GOAL4HOPEΝΕΑ

Το ποδόσφαιρο ενώνει και σήμερα παίξαμε μπάλα για καλό σκοπό, όχι για τη νίκη αλλά για τη συμμετοχή και να στείλουμε το «μήνυμα» πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Με σύνθημα «Goal for Hope» η ομάδα του ΠΣΑΠ αντιμετώπισε την ομάδα προσφύγων από την «Οργάνωση Γη» και σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Eleven Campaign», έβαλαν… γκολ στην ελπίδα.

Το τελικό σκορ δεν έχει σημασία, ούτε ποιος έχασε ή κέρδισε, καθώς σε παιχνίδια όπως αυτό είμαστε όλοι νικητές. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Κόρμπος. «Ο ΠΣΑΠ πάντα στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για ζητήματα όπως το προσφυγικό. Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θέλουμε να τονίσουμε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει τη ΄ναυαρχίδα’ ώστε όλοι μας να κατανοήσουμε πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ομάδα του ΠΣΑΠ αγωνίστηκαν οι Αντώνης Νικοπολίδης, Μιχάλης Καψής, Νίκος Βαμβακούλας, Νίκος Γκουλής, Στράτος Αποστολάκης, Ντανιέλ Μπατίστα, Γιάννης Λαζανάς, Γιώργος Σύρος, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Διονύσης Χιώτης και Γιάννης Χλωρός, ενώ προπονητής ήταν ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη