Ο ΠΣΑΠ τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΝΕΑΣΧΟΛΕΙΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με την παρουσία αντιπροσωπείας του, που αποτελε από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Πούλιο, τον Γενικό Γραμματέα Σταμάτη Συρίγο και τον Ειδικό Γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο, στο 1ο Γυμνάσιο Πειραιά.

Με την συνδρομή και των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Βαγγέλη Οικονόμου και Βασίλη Πατσατσόγλου, ο ΠΣΑΠ ενημέρωσε τα παιδιά για τα μηνύματα του αθλητισμού, την αξία της άμιλλας, της αλληλεγγύης και του εύ αγωνίζεσθαι και διένειμε βραχιολάκια με συνθήματα κατά της βίας, του ρατσισμού και του ντόπινγκ ενώ μοιράστηκε και έντυπο υλικό, με τις δράσεις του ΠΣΑΠ, όπως επίσης και αθλητικό υλικό, για τις ανάγκες του σχολείου.

Τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο, γενικά για τον αθλητισμό ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Κόρμπο, Οικονόμου, Πατσατσόγλου, προς τους οποίους απηύθυναν πολλές ερωτήσεις.

Παράλληλα, έγινε προβολή βίντεο, με την βοήθεια των οποίων κατανοήθηκαν οι αρχές που πρέπει να διέπουν το ποδόσφαιρο και αναδείχθηκε η δυναμική του δημοφιλέστερου αθλήματος.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος της εκστρατείας του ΠΣΑΠ στα σχολεία, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015, με τετραετή ορίζοντα.

Τον ΠΣΑΠ συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία του, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου κ.Επαμεινώνδας Πετρόχειλος και το σύνολο των καθηγητριών και καθηγητών του σχολείου, που είναι από τα ιστορικότερα του Πειραιά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΠ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη