Ο ΠΣΑΠ τίμησε τη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου

ΝΕΑ

Ο νυν Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος κι ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντώνης Αντωνιάδης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μνήμης για τα 10 χρόνια απο τον χαμό του σπουδαίου ποδοσφαιριστή κι ανθρώπου Μιχάλη Κρητικόπουλου, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Μάλιστα, απένειμαν τιμητική πλακέτα στις κόρες του Μ.Κρητικόπουλου, η προτομή του οποίου δέσποζε στο Νέο Φάληρο, εκεί όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι άλλοι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για την προσφορά αλλά και για τον χαρακτήρα του.
Ρίγη συγκίνησης ένιωσαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στην ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού και σε εκείνη της Ενωσης Παλαιμάχων Πειραιά, στη μνήμη του Μιχάλη.
Η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού άρχισε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές και με την προτομή του Μιχάλη Κρητικόπουλου, μέσα απο την γραμμή του πλάγιου άουτ, εντός αγωνιστικού χώρου, σε μία συμβολική κίνηση, εικονικής και κυρίως συναισθηματικής συμμετοχής του ονόματος του αλησμόνητου άσου.
Αυτή η εικόνα, ωστόσο, δε θα ξεχασθεί ποτέ, απο όσους την είδαν κι έζησαν τις αλησμόνητες στιγμές στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο μνημόσυνο αγάπης για τον Μιχάλη Κρητικόπουλο.
[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη