Ο ΠΣΑΠ τίμησε τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

ΝΕΑ

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκπροσωπήθηκε στην επετειακή εκδήλωση ενόψει της συμπλήρωσης 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, από τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Λαζανά και το μέλος του Συνδέσμου Νικόλαο Μάλλιαρη.

Ο ΠΣΑΠ, σε ένδειξη της αναγνώρισης της συνολικής προσφοράς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στον αθλητισμό, προχώρησε σε συμβολική προσφορά αναμνηστικών τόσο στο μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Ιβάν Σαββίδη, όσο και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ., ενώ εκφράσθηκε η ευχή για συνέχιση του αθλητικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Δικέφαλος του Βορρά.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΝΑΣ – ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ -ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΝΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣΛΑΖΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΙΚΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ- ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΪΡΟΥΚΙΔΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΔΑΣΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ – ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΝΑΣΚΩΣΤΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ – ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΙΚΟΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΝΑΣ

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη