Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Α.μ.Ε.Α. Αιγίου

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του, υποστήριξε ενεργά την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου και του Ολυμπιακού, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Αιγίου.

Ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ Κώστας Κωνσταντινίδης, πήγαν στο Αίγιο, συμμετείχαν στις διαδικασίες για το παιχνίδι ανθρωπιάς και μάλιστα ο Σ. Συρίγος αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού, στέλνοντας μήνυμα απόλυτης συμπαράστασης στο σκοπό αυτής της φιλανθρωπικής συνάντησης που ήταν η δημιουργία εσόδων για την ενίσχυση του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Α.μ.Ε.Α. Αιγίου).

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ, μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου, αποτελούμενη από τους Πέτρο Καμινιώτη, Κρίστιαν Μίλιεβιτς, Ανέστη Νάστο, Άλεξ Σεχολάρι, Λεωνίδα Σκαρτσίλα, Σίμο Ρουμπουλάκου παρέδωσαν, μάλιστα, στους διοργανωτές του αγώνα επιταγή με ποσό με το οποίο ο Σύνδεσμος ενισχύει το έργο του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Α.μ.Ε.Α. Αιγίου ενώ συνεχάρησαν τόσο τους συναδέλφους του Παναιγιάλειου και του Ολυμπιακού όσο και τους υπευθύνους του Ε.Κ.Α.Μ.Ε. Α.μ.Ε.Α. Αιγίου, για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη