Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αστέρα

ΝΕΑ

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Αστέρα να συνομιλήσουν, πριν απο την προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας τους, με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ που συναντήθηκε μαζί τους προκειμένου να τους ενημερώσει αλλά παράλληλα να ακούσει τα προβλήματα, τις απόψεις και τις προτάσεις τους.
Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα αναφέρθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σημασία της δημιουργίας του εγγυητικού ταμείου για τους ποδοσφαιριστές, ώστε να καλύπτονται απο αυτό οι οφειλές που υπάρχουν απέναντι τους και να εξασφαλίζεται ότι δε θα μένουν εκκρεμότητες σε ό, τι αφορά την εκπλήρωση όσων έχουν συμφωνήσει με τις ομάδες τους.
Επίσης, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα στάθηκαν στην ανάγκη να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση του εγγυητικού ταμείου απο πόρους που θα διατίθενται απο τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε με αυτό τον τρόπο να καλυφθεί η λειτουργία του ταμείου.
Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος, οι οποίοι πήγαν στην Καισαριανή στο πλαίσιο των συναντήσεων του Συνδέσμου με τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ομάδων που μετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, γνωστοποίησαν στους παίκτες του Εθνικού Αστέρα τις ενέργειες, τις θέσεις και τις προτάσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα δεσμεύθηκαν ότι θα ανταποκριθούν, καθολικά, με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ, στις 16 Μαΐου. Άλλωστε, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο αλλά και ο κλάδος τους έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση πλέον και χρειάζεται συστράτευση, ενότητα και κοινός αγώνας όπως και γενναίες αποφάσεις.
Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές και παρουσιάσθηκαν οι ενέργειες και οι προτάσεις του Συνδέσμου για την βία, για το πλαίσιο των κανονισμών που καθορίζουν και διαμορφώνουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να προσφέρουν έργο και να επιτελέσουν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές ενώ επισημάνθηκαν και όλες οι πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.
Προς τους συναδέλφους, δόθηκε ενημέρωση και για τη χρήση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του ΠΣΑΠ για την οποία είναι φιλοδοξία του Συνδέσμου να γίνει καθημερινή επιλογή στο διαδίκτυο για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνον.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη