Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό της Ε.Ψυ.Με.

ΝΕΑ

Αρωγός στο έργο της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών στάθηκε, για ακόμα μία φορά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που βρέθηκε, με μέλη του Προεδρείου του, κοντά στην Ε.Ψυ.Με. και ενίσχυσε τις προσπάθειες της στο χριστουγεννιάτικο παζάρι των εκπαιδευομένων της, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Athens Heart.

Σε αυτή τη δράση των μελών της Ε.Ψυ.Με., συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος.

Μαζί τους, ήταν επίσης, ως πολύτιμα στηρίγματα για την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών, η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (στη φώτο με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ και στελέχη της Ε.Ψυ.Με.) και ο πολυτάλαντος Γιάννης Ζουγανέλης.

Από την Ε.Ψυ.Με., μάλιστα, στάλθηκε στον ΠΣΑΠ ευχαριστήρια επιστολή για τη συμβολή του στο έργο της.

Η επιστολή της Ε.Ψυ.ΜΕ. στον ΠΣΑΠ
«Οι εκπαιδευόμενοι και το επιστημονικό προσωπικό της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για ακόμη μία φορά τον μεγάλο σύμμαχο των προσπαθειών μας Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Αυτή τη φορά, βρέθηκαν δίπλα μας και ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας στο χριστουγεννιάτικο παζάρι των εκπαιδευομένων της Εταιρείας μας που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Athens Heart. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Πούλιο Κωνσταντίνο, τον Γενικό Γραμματέα κύριο Παπαδόπουλο Βασίλειο και τον ταμία κύριο Δημόπουλο Σάκη.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος γεμάτο υγεία και επιτυχίες. Εις το επανιδείν!»

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Μετά τιμής,
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ψυ.Με.
Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΔΥΝΑΜΙΔΗ ΣΙΜΕΛΑ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη