Ο ΠΣΑΠ στο Απήλιον, δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

ΝΕΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο προπονητής τους Γιάννης Αναστασίου, τις τοποθετήσεις που έκανε ο Δανός καθηγητής Πανεπιστημίου Jens Peter Sorensen, στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Απήλιον, στο Κορωπί, όπου τους επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΠΣΑΠ, μαζί με τον κ. Sorensen.

Ο Δανός καθηγητής πραγματοποιεί μελέτη για την κουλτούρα των ποδοσφαιριστών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, πήρε απαντήσεις σε ερωτηματολόγια και αναφέρθηκε στις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών αλλά και σε θέματα ψυχολογίας και διαχείρισης προβλημάτων και κρίσεων.

Ο κ. Sorensen ειδικεύεται στο Sports Management και συνεργάζεται με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro, σε ειδικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο  της επαφής που είχαν οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, συγκέντρωσαν τις ψήφους τους στη ψηφοφορία για την καλύτερη ενδεκάδα στον κόσμο για το 2013,  στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των κορυφαίων, στη FIFA FIFPro World XI 2013.
Η ψηφοφορία που υλοποιείται στην Ελλάδα, με την ευθύνη και φροντίδα του ΠΣΑΠ, θα συνεχισθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ ήδη η Παγκόσμια Ομοσπονδία των Ποδοσφαιριστών, FIFPro, δίνει σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να διαλέξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ,  έκαναν ιδιαίτερη αναφορά προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για όλα τα θέματα που τους απασχολούν ως επαγγελματίες ενώ υπήρξε ενημέρωση, σε ό, τι έχει σχέση με την ασφάλιση τους, η οποία βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, στο επίπεδο των καλύψεων, χάρη και στην καλή συνεργασία που έχει ο ΠΣΑΠ με τη Super League. Σημαντικές τροποποιήσεις έγιναν και στον κλάδο της ασθένειας και με το τωρινό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι δικοί τους άνθρωποι, είναι καλυμμένοι και κατοχυρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη