Ο ΠΣΑΠ στηρίζει το ΠΕΚ/ΑμεΑ

ΝΕΑ

Έμπρακτα στηρίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών το έργο και τις προσπάθειες του Πειραϊκού Εκπαιδευτικού Κέντρου για Άτομα με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑμεΑ).
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος και ο Ειδικός Γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος έδειξαν με την παρουσία τους στο Πασχαλινό Bazaar που πραγματοποιεί το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο ότι ο ΠΣΑΠ είναι αλληλέγγυος και βρίσκεται δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που πράγματι κάνουν τεράστιο αγώνα για να βελτιώσουν τη ζωή και την καθημερινότητα ατόμων με αναπηρία.
Στον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά διατίθενται στο Πασχαλινό Bazaar του ΠΕΚ/ΑμεΑ προϊόντα που παράγονται στα Προστατευόμενα Εργαστήρια που λειτουργούν στο Κέντρο, όπως μυρωδάτα χειροποίητα σαπούνια, δροσερές κολώνιες, εικόνες, πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες, εντυπωσιακά καλάθια και άλλες χειροποίητες κατασκευές.
Ο ΠΣΑΠ παρέχει την υποστήριξη του στο Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο, το οποίο θα επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία μελών του προκειμένου να προσφέρουν πασχαλινά δώρα στους συνανθρώπους μας που εκπαιδεύονται εκεί και στο προσωπικό του.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ αντάλλαξαν ευχές για Καλό Πάσχα με τους παρευρισκομένους στο Πασχαλινό Bazaar του ΠΕΚ/ΑμεΑ και δέχθηκαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την αρωγή του Συνδέσμου προς το Κέντρο.
«Αυτή η επίσκεψη μας αποτελεί ελάχιστη έκφραση συμπαράστασης προς το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο, στο πλαίσιο των δυνάμεων μας, να είμαστε διαρκώς στο πλευρό αυτών των σπουδαίων ανθρώπων» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη