Ο ΠΣΑΠ στην παρουσίαση της Ολιστικής Μελέτης

ΝΕΑ

Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και στον ΠΣΑΠ, παρουσιάστηκε σήμερα η Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions της UEFA, με την παρουσία των κ.κ. Μάριου Γεωργίου, UEFA National Associations Manager, και Petr Fousek, FIFA and UEFA Independent Expert στην ΕΠΟ.

Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση ενημερώθηκαν για τις λεπτομερείς και εκτενείς προτάσεις των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών που αποσκοπούν στην καθολική βελτίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Μπαντής, Πρόεδρος του Συνδέσμου, στην τοποθέτησή του επιβεβαίωσε την αυτονόητη αποδοχή από όλους όσους θεσμικά ή μη ασχολούνται με το οργανωμένο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, της αναγκαιότητας της ολιστικής μελέτης, καθώς και τη σημασία και την ανάγκη της θεσμικής και λειτουργικής συμμετοχής του ΠΣΑΠ σε όλες τις εξελίξεις, με την αναμφισβήτητη παραδοχή του ότι ο ΠΣΑΠ έχει αποδείξει ότι διαθέτει τα εφόδια, τη γνώση αλλά και τα αναγκαία αντανακλαστικά.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη