Ο ΠΣΑΠ στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων

ΝΕΑ

Στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων έκανε παρέμβαση ο ΠΣΑΠ μέσω του προέδρου του Γιώργου Μπαντή. Ο οποίος και μετέφερε την αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε να δοθεί εδώ και τώρα το «πράσινο φως» για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και, για αρχή, στις ομαδικές προπονήσεις στη Football League.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν διεξάγονται όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου εκ των οποίων μάλιστα η μία, η Football League, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός πως δεν έχουν αρχίσει ούτε οι ομαδικές προπονήσεις.

Τόνισε πως είναι πέρα από κάθε λογική να μην λειτουργεί ένας εργασιακός κλάδος όπως ο δικός μας που έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει τηρώντας υπεύθυνα όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας και να δέχεται τις συνέπειες κάποιων λίγων, τους οποίους παρακολουθούμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, οι οποίοι δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Επίσης μετέφερε στην επιτροπή πως αν εισηγηθεί θετικά την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και τις ομαδικές προπονήσεις στη Football League, τότε θα στείλει στην κοινωνία το «σωστό μήνυμα» και όχι το «λάθος», αφού θα προσφέρει μία νότα αισιοδοξίας στον απλό κόσμο κάθε ηλικίας, που δοκιμάζεται από τον εγκλεισμό του.

Σε αυτή την εξέλιξη θα του μεταφέρει δωρεάν τους αγώνες στο σπίτι του μέσω της δημόσιας τηλεόρασης και θα έχει τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθεί παρακολουθώντας το αγαπημένο του άθλημα, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να το πράξει με τη φυσική του παρουσία στο γήπεδο.

Στάθηκε ακόμη και για άλλη μία φορά στις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός και πώς είναι καταστρεπτική για τη μελλοντική καριέρα των συναδέλφων μας η παρατεταμένη τους αποχή από τις επίσημες υποχρεώσεις τους, η οποία δυστυχώς ξεπέρασε τις 300 ημέρες, όπως και ότι πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σοβαρό πρόβλημα της ψυχικής υγείας που αναπόφευκτα έχει αρχίσει να κάνει πολύ έντονα την εμφάνισή του μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη