Ο ΠΣΑΠ στη Γενική Συνέλευση της FIFPro στην Βουλγαρία

ΝΕΑ

Ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Σταμάτης Συρίγος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ Άγγελος Βέρτζος και ο Νομικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Μανώλης Αλαφραγκής, εκπροσωπούν τον ΠΣΑΠ στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro, που πραγματοποιείται το διήμερο 10-11 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

Στα θέματα που συζητούνται στην Γενική Συνέλευση της FIFPro, εκτός από ζητήματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών και τη σχέση της με τους Συνδέσμους-μέλη της, μεταξύ των οποίων βεβαίως είναι και ο ΠΣΑΠ, περιλαμβάνεται, ακόμα, η αναφορά στις προτάσεις για νέο μεταγραφικό σύστημα και σύστημα αποζημιώσεων, όπως και στους Κανονισμούς της FIFA και στο πλαίσιο συνεργασίας με την UEFA.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στις ενέργειες για την πρόληψη κι αντιμετώπιση του φαινομένου των στημένων παιχνιδιών αλλά και στην ανάγκη αναβάθμισης του Κοινωνικού Διαλόγου όπως και στις συλλογικές συμβάσεις.

Επιπλέον, γίνεται παρουσίαση του νέου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, του Ισραήλ, ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί στο ρωσικό ποδόσφαιρο και αξιολόγηση των εκπαιδευτικών δράσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών για την επιμόρφωση των μελών της.

Η φετινή χρονιά θα συνδυασθεί με επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση της 50ης επετείου από την ίδρυση της FIFPro, οι οποίες επίσης προετοιμάζονται στην Γενική Συνέλευση στη Σόφια.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη