Ο ΠΣΑΠ συγχαίρει τον Σ. Σφακιανάκη και ευχαριστεί τον Σ. Καλογιάννη

ΝΕΑ

Από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εστάλησαν στο νέο Πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη και στον απερχόμενο Προέδρο Σπύρο Καλογιάννη οι εξής επιστολές:

ΠΡΟΣ:
FOOTBALL LEAGUE
ΥΠΟΨΙΝ:
Προέδρου – κ. Στυλιανού Σφακιανάκη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σας συγχαίρουμε για την εκλογή σας στην προεδρία της Football League και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλάβατε

Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπηρετήσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την ιδιότητά σας ως Προέδρου της Football League με συνέπεια, αφοσίωση και ειλικρινές ενδιαφέρον δεδομένου ότι εμπιστευόμαστε την εμπειρία και τις γνώσεις σας, ως ανθρώπου που έχει ασχοληθεί με τρόπο ουσιαστικό, επί σειρά ετών, όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά, συνολικά, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο ΠΣΑΠ είναι δίπλα σας, στηρίζοντας τις προσπάθειές σας και πρόθυμος να συμβάλλει στον αγώνα σας, για καλύτερο ποδόσφαιρο και αναβάθμιση του πρωταθλήματος της Football League, με πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, με συγκεκριμένες προτάσεις και διάθεση για κοινές δράσεις.

Η μέχρι τώρα πορεία σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του αθλήματος που με αγάπη, συνέπεια και αφοσίωση υπηρετούμε και πιστεύουμε ότι κατά την διάρκεια των νέων καθηκόντων σας θα προωθήσουμε από κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όχι μόνο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά και ευρύτερους κοινωνικούς στόχους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.


ΠΡΟΣ:
κ. Σπυρίδωνα Καλογιάννη – πρώην Πρόεδρο Football League

Αξιότιμε κύριε Καλογιάννη,

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Football League, την οποία υπηρετήσατε με αγωνιστικότητα, συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα αισθήματα σεβασμού εκτίμησης και ειλικρινούς συνεργασίας είναι αμοιβαία δεδομένου ότι, όπως ήδη γνωρίζετε, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας καταβάλλαμε από κοινού διαρκείς προσπάθειες για την επιβίωση του ποδοσφαίρου μας, με την ελπίδα να επιφέρουμε ουσιαστικές αλλαγές.

Σε δύσκολες συνθήκες, αγωνισθήκαμε μαζί για το καλύτερο δυνατό. Στο πρόσωπο σας συναντήσαμε έναν άνθρωπο με ειλικρινή αγάπη για το ποδόσφαιρο, έναν πολύτιμο συνεργάτη, συνοδοιπόρο και συμπαίκτη στην ίδια ομάδα που στόχο έχει την αναβάθμιση του αθλήματος που με αγάπη και αφοσίωση υπηρετούμε.

Ευελπιστούμε να μας παρασχεθεί και μελλοντικά η δυνατότητα να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς σας στόχους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη