Ο ΠΣΑΠ συγχαίρει τον Γ. Στράτο και ευχαριστεί τον Γ. Μποροβήλο

ΝΕΑ

Από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εστάλησαν στο νέο Πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο και στον απερχόμενο Προέδρο Γιώργο Μποροβήλο οι εξής επιστολές:

ΠΡΟΣ:
SUPER LEAGUE
ΥΠΟΨΙΝ:
Προέδρου – κ. Γεωργίου Στράτου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας για την ανάδειξή σας ως Προέδρου της Super League.

Η πολύτιμη εμπειρία σας στο χώρο του ποδοσφαίρου, η παραγωγική δραστηριότητα σας σε θέσεις ευθύνης στο πρωτάθλημα της Super League, η εμπιστοσύνη που δικαιωματικά κερδίσατε από τις Π.Α.Ε. του συνεταιρισμού, η άρτια επιστημονική κατάρτιση σας, η ευθυκρισία και η δημιουργικότητα σας, σε συνδυασμό με το ήθος και το πνεύμα συνεργασίας που σας διακρίνουν, αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία σας στο έργο που αναλάβατε.

Αναγνωρίζουμε ότι σε καιρούς δύσκολους για όλους, ασφαλώς και για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καλείστε να προσφέρετε για την επιβίωση και την αναγέννηση του, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών και των ιδιαιτεροτήτων.

Θεωρείστε ως δεδομένο ότι ο ΠΣΑΠ είναι στο πλευρό σας, έτοιμος ώστε να προσφέρει αρωγή και τεχνογνωσία για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος της Super League, για το οποίο θεωρούμε δεδομένο ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο και να αποδειχθεί περισσότερο ενδιαφέρον, με αξιοποίηση της δυναμικής του αλλά και διάθεση ουσιαστικής και γόνιμης συνεργασίας μεταξύ όλων των κοινωνικών εταίρων του ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας, θεωρούμε ότι η μέχρι τώρα πορεία σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του αθλήματος που με αγάπη, συνέπεια και αφοσίωση υπηρετούμε και πιστεύουμε ότι κατά την διάρκεια των νέων καθηκόντων σας θα προωθήσουμε από κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όχι μόνο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά και ευρύτερους κοινωνικούς στόχους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.


ΠΡΟΣ:
κ. Γεώργιο Μποροβήλο – πρώην Πρόεδρο Super League

Αξιότιμε κύριε Μποροβήλο,

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Super League αλλά και για την εξαιρετική συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα αισθήματα σεβασμού εκτίμησης και ειλικρινούς συνεργασίας είναι αμοιβαία δεδομένου ότι, κατά το διάστημα που διατελέσατε Πρόεδρο της Super League, επιδείξατε διάθεση διαλόγου και πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας με τον ΠΣΑΠ, ανταποκρινόμενος θετικά σε κινήσεις αλληλεγγύης με τους ποδοσφαιριστές, ενώ αξιέπαινη υπήρξε και η διάθεση σας να συμπορευθείτε με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε κοινές δράσεις για την επίτευξη σημαντικών κοινωνικών στόχων.

Σε δύσκολες συνθήκες, αγωνισθήκαμε μαζί για το καλύτερο δυνατό. Στο πρόσωπο σας συναντήσαμε έναν άνθρωπο με ειλικρινή αγάπη για το ποδόσφαιρο, έναν πολύτιμο συνεργάτη, συνοδοιπόρο και συμπαίκτη στην ίδια ομάδα που στόχο έχει την αναβάθμιση του αθλήματος που με αγάπη και αφοσίωση υπηρετούμε.

Ευελπιστούμε να μας παρασχεθεί και μελλοντικά η δυνατότητα να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς σας στόχους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη