Ο ΠΣΑΠ κοντά στους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχουν με τους συναδέλφους των ομάδων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων τους οποίους ενημερώνουν για ζητήματα τους ενώ έχουν μαζί τους ανταλλαγή απόψεων για θέματα που τους αφορούν, τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά την καθημεριινότητα τους.

Η συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού αφορούσε, επίσης, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αλλά και τους στόχους και τις προτεραιότητες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ υποδέχθηκαν και διευκόλυναν με κάθε τρόπο ο Γενικός Αρχηγός του Πανηλεαικού Χρήστος Γιαννακόπουλος και ο προπονητής της ομάδας του Πύργου Γιώργος Τόγιας.

Μάλιστα, από το site www.asist.gr, προβλήΒηκαν βιντεάκια από την επίσκεψη των κ.κ. Σ.Γιαννακόπουλου και Κ. Πούλιου στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Πανηλειακού.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος κι ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Κώστας Πούλιος μίλησαν και για τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί και ασφαλώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση απο τον ΠΣΑΠ για την βελτίωση των συνθηκών που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όπως και για την εκστρατεία κατά της βίας ενώ επισημάνθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και στήριξη από την Πολιτεία στις ενέργειες του ΠΣΑΠ

Τέλος, αναλύθηκαν προς τους συναδέλφους άλλες διαδικασίες που τους αφορούν ενώ ενημερώθηκαν για την ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ από όπου μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για ειδήσεις και δράσεις του συνδέσμου, συνδικαλιστικά θέματα, φορολογικά και διεθνή θέματα.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη