Ο ΠΣΑΠ κοντά στους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας

ΝΕΑ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ επισκέφθηκαν την ομάδα της Καλλιθέας στο γήπεδο της και συζήτησαν μαζί τους για περίπου 2 ώρες, στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου.
Κοντά στους συναδέλφους της Καλλιθέας βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος.
Αυτή η επίσκεψη εντάσσεται στο ευρύ πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο ΠΣΑΠ για άμεσες επαφές με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών, ώστε να ακουσθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, να λυθούν απορίες και να δρομολογηθούν δράσεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, πάντα για το καλό των ποδοσφαιριστών.
Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ άκουσε τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Καλλιθέας, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα ζητήματα που τους αφορούν και προχώρησε στην ενημέρωση τους για τις ενέργειες και τις προτάσεις του Συνδέσμου για την βία, το πλαίσιο των κανονισμών που καθορίζουν και διαμορφώνουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να προσφέρουν έργο και να επιτελέσουν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές αλλά και για όλες τις πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.
Ειπώθηκε προς τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας ότι πρέπει να είναι κοντά στον ΠΣΑΠ, ενωμένοι ενώ τονίσθηκε ότι πρέπει να παρευρεθούν όλοι στην προσεχή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Από την πλευρά τους, οι συνάδελφοι της ομάδας της Καλλιθέας, επεσήμαναν ότι χρειάζεται να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα και συμφώνησαν ομάδα που χρεωστάει σε ποδοσφαιριστές να μην συμμετέχει στην κλήρωση του πρωταθλήματος για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Τα μέλη της Διοίκησης του ΠΣΑΠ απάντησαν ότι ζητούν να είναι προϋπόθεση, για όλα τα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών, να μην ξεκινήσουν εάν δεν έχουν ξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι των ποδοσφαιριστών.
Προς τους συναδέλφους, δόθηκε ενημέρωση και για τη χρήση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του ΠΣΑΠ για την οποία είναι φιλοδοξία του Συνδέσμου να γίνει καθημερινή επιλογή στο διαδίκτυο για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνον.
Και προς τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας ειπώθηκε ότι «η πόρτα του ΠΣΑΠ είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους που πρέπει να προστρέχουν στον Σύνδεσμο τους για ότι τους αφορά και τους ενδιαφέρει».

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη