Ο ΠΣΑΠ κοντά στον Χρυσοβαλάντη

ΝΕΑ

Αλληλέγγυος με τον μικρό Χρυσοβαλάντη βρέθηκε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αντιπροσωπεία του οποίου παρέστη στην Τούμπα, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 Εθνική μας ομάδα και ήταν δίπλα στο παιδί το οποίο υπήρξε η αιτία διεξαγωγής αυτού του σπουδαίου παιχνιδιού ανθρωπιάς, αγάπης και ζωής.

[justified_image_grid ids=7326,7332]

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γιάννης Χλωρός, πήγαν στην Τούμπα για να υποστηρίξουν την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα και να μεταφέρουν στον Χρυσοβαλάντη, στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στους Πρωταθλητές Ευρώπης διεθνείς άσους μας, την αναγνώριση και συμπαράσταση της Διοίκησης και των μελών του ΠΣΑΠ, που είναι πάντα ευαίσθητοι και πρωτοπόροι σε ότι έχει σχέση με την ουσιαστική προσφορά προς την κοινωνία, με κάθε δυνατό τρόπο.

sdfsedf_006

Παράλληλα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών διέθεσε το ποσό των 1.000,00 ευρώ για την αγορά 50 εισιτηρίων V.I.P. για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτά τα χρήματα θα προστεθούν σε όλα όσα εισπράχθηκαν από την ανταπόκριση και την προσέλευση του φίλαθλου κοινού της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να ενισχυθεί το ιερό έργο του Παιδοογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

[justified_image_grid ids=7334,7337,7333]

Ο ΠΣΑΠ συγχαίρει την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας του 2004 και κάθε άλλο συντελεστή αυτού του αγώνα και της λαμπρής προσπάθειας για τον Χρυσοβαλάντη και το ΑΧΕΠΑ.

[justified_image_grid ids=7338,7335]

Είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία κάθε εγχειρήματος, το οποίο έχει ως επιδίωξη να χαρίσει χαμόγελο, χαρά, δύναμη και υγεία σε συνανθρώπους μας.

Να είστε όλοι καλά.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη