Ο ΠΣΑΠ και διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές στηρίζουν το έργο της ΕΨυΜε

ΝΕΑ

Με την αρωγή και την πλήρη όσο και έμπρακτη συμπαράσταση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών ΕΨυΜε προχωρά στη διενέργεια της 2ης δημοπρασίας αθλητικών φανελών, με στόχο να συγκεντρωθούν έσοδα για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών αναγκών της.

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Από τις 6 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, η ΕΨυΜε σε συνεργασία με τον μεγάλο υποστηρικτή των προσπαθειών της, τον ΠΣΑΠ, οργανώνει αυτή τη δημοπρασία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου), αλλά και τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η 1η Δημοπρασία αθλητικών φανελών πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, στις 2 Απριλίου.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα της ΕΨυΜε στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τώρα να στέλνουν τις προσφορές τους μέσω της σελίδα, στο τηλέφωνο της ΕΨυΜε (210 46 35 391) καθημερινά 09:00 – 17:00 και στις γραμματείες των ραδιοφωνικών σταθμών και των sites που θα προβάλουν τη δράση. Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα της ΕΨυΜε στο Facebook, αλλά και με τη μορφή σχολίων κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα θα ενημερώνεστε για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά.

Την αρχή στη δημοπρασία κάνουν 7 σπουδαίες φανέλες και έπεται συνέχεια…

Δίπλα στην ΕΨυΜε, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, την αρχή κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, προσφέροντας δυο φανέλες (Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος) υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους αγώνες μπαράζ για τα προκριματικά του Mουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική της Ρουμανίας και το θρίαμβο της ομάδος μας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Στη συνέχεια, 3 συλλεκτικές φανέλες, από πολύ σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του φορέα:

 • Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της αγγλικής Μπόλτον. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
 • Ο Άγγελος Μπασινάς προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της ισπανικής Μαγιόρκα. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
 • Ο Αντώνης Νικοπολίδης προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της Εθνικής Ελλάδος (Euro 2008) – τελευταίας διοργάνωσης Εθνικών ομάδων όπου συμμετείχε ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
 • Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προσέφεραν 2 φανέλες (Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης) με τις υπογραφές όλων. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 100 ευρώ.

  Η ΕΨυΜε, με ανακοίνωση της, ευχαριστεί τον ΠΣΑΠ για τη συνεργασία και την τεράστια προσφορά και στήριξη του στην ΕΨυΜε όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα, ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές και τις διοικήσεις των ομάδων για τη σημαντική τους κίνηση.

  Ο ΠΣΑΠ είναι στο πλευρό της ΕΨυΜε επιχειρώντας να την βοηθήσει σε περίοδο όπου επικρατούν πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, συνολικά στην ελληνική κοινωνία, αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

  [psap]
  Κοινοποίηση
  Δείτε Ακόμη