Ο ΠΣΑΠ για τον “Μαραθώνιο Αγάπης” την Δευτέρα στις Σέρρες

ΝΕΑ

Τον δεύτερο αγώνα της, στο πλαίσιο του “Μαραθώνιου Αγάπης” που ξεκίνησε από την Έδεσσα, θα δώσει η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις Σέρρες, με αντίπαλο την ομάδα που θα συγκροτήσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Σερρών.
Η προσπάθεια του ΠΣΑΠ υποστηρίζεται από την ευγενική χορηγία της WIND για τη στήριξη του κέντρου θεραπευτικής ιππασίας Σερρών.
Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, που θα είναι επικεφαλής της αποστολής την Δευτέρα στις Σέρρες, δήλωσε για το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκει αρωγούς στην προσπάθεια του να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Ο Μαραθώνιος Αγάπης τον οποίο ξεκίνησε ο ΠΣΑΠ, υποστηρίζεται από δεκάδες Δήμους από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη ενώ ασφαλώς είναι πολύτιμη η συνδρομή της WIND που δείχνει με αυτόν τον τρόπο την κοινωνική ευαισθησία της. Σκοπός και στόχος του ΠΣΑΠ στα 35 χρόνια ζωής του είναι να βοηθάει τους συναδέλφους ώστε να δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκυρία από κάθε πλευρά είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο, ο ΠΣΑΠ, με τη συμπαράσταση και την ενωτική παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών δίνει με συνέπεια, επιμονή και προσήλωση τον αγώνα του».
Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι επόμενοι 12 αγώνες της ομάδας του ΠΣΑΠ για τον “Μαραθώνιο Αγάπης”, για το διάστημα από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο.
Ο προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ Ζαχαρίας Λυκουρίνος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για τη συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας:
Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Κοκολάκης, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Στέλιος Μανωλάς, Γιώργος Καραϊσαρίδης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Θοδωρής Ζαγοράκης, Στραν Τσέροβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Βασίλης Μπορμπόκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Νίκος Κυζερίδης, Δημήτρης Σαραβάκος.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη