Ο ΠΣΑΠ ενισχύει το έργο της UNESCO

ΝΕΑ

O Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Σταμάτης Συρίγος, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ Κώστας Κωνσταντινίδης και οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού Βασίλης Ταμπάκης, Χρήστος Νιάρος, του Απόλλωνα Σμύρνης Μιχάλης Κύργιας και της Καλλιθέας Γιώργος Κατσικογιάννης, Σάκης Κατσούλης και Τάσος Ρουσσάκης, παρέδωσαν εκ μέρους του ΠΣΑΠ στις κοινωνικές δομές του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων 120 κιλά λάδι, που θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

IMG_0583

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της κοινωνικής δομής της UNESCO στη Νίκαια, οι εκπρόσωποι του Ομίλου κ.κ. Γιάννης Μαρωνίτης και Αντώνης Γλύκας, ευχαρίστησαν θερμά τον ΠΣΑΠ και εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για τη διαρκή συμπαράσταση του Συνδέσμου προς φορείς και άτομα που μας χρειάζονται στο πλευρό τους.

Μάλιστα, απένειμαν τιμητική διάκριση στον ΠΣΑΠ, την οποία παρέλαβε ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Σταμάτης Συρίγος, που συνεχάρη για το έργο του τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων και επεσήμανε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποστηρίζει με αμεσότητα κάθε κοινωνική δράση, πάντα βεβαίως στο πλαίσιο των δυνάμεων του, αλλά, με αμείωτο το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τους αδύναμους και πάσχοντες συνανθρώπους μας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη