Ο ΠΣΑΠ δίπλα στον Λεκμπέλλο

ΝΕΑ

Με 9 Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στην αποστολή της, θα αγωνιστεί την Τετάρτη 17 Μαΐου (5 μ.μ.) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Άρη, με στόχο την υποστήριξη του συναδέλφου μας Αρτούρ Λεκμπέλλο, που δίνει εδώ και 5 χρόνια αγώνα ζωής.

Ο Αρτούρ Λεκμπέλλο, ο οποίος αγωνίστηκε για 7 συνεχόμενα χρόνια στον Άρη (1991-1998) και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Άρη, προσβλήθηκε από μία σπάνια ασθένεια, η οποία σταδιακά προκαλεί νέκρωση των κυττάρων και μυϊκή παράλυση.

Η ασθένεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, με εμφανή τα συμπτώματα στην ακινησία των άνω άκρων και πλέον είναι απαραίτητη η μεταφορά του Αρτούρ και υποβολή του σε ειδική θεραπεία, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού (Γερμανία ή Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Ο ΠΣΑΠ, πάντα δίπλα στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών, θα αγωνιστεί με τους συναδέλφους του Άρη, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων που απαιτούνται ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αρτούρ Λεκμπέλλο.

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ θα παίξουν, με προπονητή τον Μπάμπη Ζελενίτσα, οι:

Α. Νικοπολίδης, Φ. Κατεργιαννάκης, Τ. Δέλλας, Λ. Βόκολος, Σ. Κυργιάκος, Ν. Νταμπίζας, Σ. Βάλλας, Π. Καφές, Γ. Κούτσης, Α. Μπασινάς, Κ. Πούλιος, Γ. Καραγκούνης, Β. Τσιάρτας, Σ. Γιαννακόπουλος.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη