Ο ΠΣΑΠ δηλώνει παρών, επαγρυπνεί, παρακολουθεί διακριτικά και επιφυλάσσεται ..

ΝΕΑ

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και μέλη του ΠΣΑΠ κ.κ. Αναστάσιος Κυριάκος, Δημήτριος Κοντοδήμος και Νικόλαος Πορτουλίδης απέστειλαν στον Σύνδεσμο την κατωτέρω δήλωση τους:

“Λάβαμε γνώση ότι στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ» που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, στις 4.11.2013, αναφέρθηκε το όνομα μας και δόθηκε η εντύπωση της εμπλοκής μας σε «στήσιμο αγώνα» και «παράνομο στοιχηματισμό».

Με την παρούσα και έχοντας πλήρη συνείδηση των λεγόμενων μας, αρνούμαστε ρητά και κατηγορηματικά τα όσα αναφέρθηκαν στην ανωτέρω εκπομπή, τα οποία και αποκρούουμε, επιφυλασσόμαστε δε παντός νομίμου δικαιώματός μας, καθώς και της ασκήσεως κατά παντός υπευθύνου κάθε προβλεπόμενου ενδίκου μέσου.

Τα όσα εμφανώς ψευδή ειπώθηκαν στην ανωτέρω εκπομπή και διαδόθηκαν μέσω αυτής και με ιδιαίτερα μάλιστα θολό τρόπο στην ευρεία αθλητική και μη κοινή γνώμη, σπιλώνουν και προσβάλλουν ευθέως και κατάφορα το κύρος, την κοινωνική, αθλητική και επαγγελματική μας υπόσταση, μας προκαλούν δε σοβαρότατη ίσως και ανεπανόρθωτη βλάβη.

Θέτουμε υπόψη σας όλα τα ανωτέρω προς ενημέρωσή σας, αλλά και προκειμένου να αποσαφηνίσουμε και προς το Σύνδεσμο, όπως οφείλουμε ως μέλη, την ακέραια και ειλικρινή θέση μας επί της νοσηρής αυτής εξέλιξης.

Επίσης, ζητούμε από το Σύνδεσμο, πλην άλλων προσωπικών ενεργειών στις οποίες προτιθέμεθα να προβούμε, να επιδείξει, στα πλαίσια των θεμιτών ορίων και των  δυνατοτήτων του, τη συμπαράστασή του προς το πρόσωπό μας και να πράξει ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξει και αυτός το κύρος και την υπόστασή μας.”

Σημειώνουμε ότι ο Σύνδεσμος, με αφορμή την ανωτέρω εξέλιξη και τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή της 4.11.2013 και της 21.10.2013, έλαβε και από εννέα (9) επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και μέλη του (τους κ.κ. ΒΕΡΤΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΝΤΙΤΣ ΜΠΟΖΙΤΑΡ, ΧΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΨΙΑΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΒΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ) που την περίοδο 2012 – 2013 αγωνίστηκαν στην ομάδα της Π.Α.Ε. «Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ» την έγγραφη τοποθέτησή τους, με την οποία αυτοί συντάσσονται πλήρως με το πνεύμα και το περιεχόμενο της δηλώσεως των τριών συναδέλφων τους.

Ο ΠΣΑΠ δεσμεύεται να δεχθεί την ανωτέρω δήλωση, την οποία αντιμετωπίζει με διακριτικότητα, σοβαρότητα και κυρίως υπευθυνότητα. Ο Σύνδεσμος είναι σε διαρκή εγρήγορση για την αντιμετώπιση κάθε γεγονότος που αφορά σε «στήσιμο αγώνα» και σε «παράνομο στοιχηματισμό», ωστόσο είναι εξίσου επιφυλακτικός κάθε φορά που, για λόγους που ο ίδιος αδυνατεί να κατανοεί ή και δεν επιθυμεί…… να κατανοεί, αιωρούνται φήμες ή πληροφορίες ατεκμηρίωτες και, συνειδητά ή μη, θολές. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο ΠΣΑΠ υποχρεούται, καταρχήν, να σταθεί και στέκεται, με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο, στο πλευρό μελών του επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που με χαρακτηριστική ευκολία, ελαφρότητα αλλά και αφέλεια στοχοποιούνται, στιγματίζονται, ισοπεδώνονται και σε ιδιαίτερα δύσκολους και ευαίσθητους καιρούς γίνονται εύκολη λεία και καταλήγουν έρμαια τρίτων που εξυπηρετούν άλλους άδηλους σκοπούς.. και στόχους…

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη