Ο ΠΣΑΠ αγωνίζεται για την «Πίστη» και το κοινό καλό

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής διάστασης του ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει, με την αντιπροσωπευτική του ομάδα στον φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Ριζούπολης, την Τετάρτη, 22.06.2016 στις 18:.30 μ.μ..

Η διοργάνωση της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης γίνεται με κοινή πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε συνεργασία και με τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.) Α.Ε..

Το παιχνίδι αυτό θα ακολουθήσει εκείνο ανάμεσα που θα αρχίσει στις 17:00 μ.μ. και θα διεξαχθεί ανάμεσα στην ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη» και στην ομάδα της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε..

Στόχος μας, με αυτούς τους δύο αγώνες και τη γενικότερη κινητοποίηση είναι να προωθήσουμε την εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης του ΠΣΑΠ «ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ» αλλά και να ενισχύσουμε το έργο του Συλλόγου «Η Πίστη», με κλήσεις στην Γραμμή Στήριξης 19818 υπέρ του Συλλόγου, ευαισθητοποιώντας συνανθρώπους μας υπέρ της δωρεάς μυελού των οστών προωθώντας τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο που χρήζει βοήθειας.

Άλλωστε, προς την κατεύθυνση έμπρακτης και άμεσης κινητοποίησης εθελοντών δοτών μυελού των οστών θα υπάρχει στο γήπεδο σύγχρονη κινητή ιατρική μονάδα λήψης δειγμάτων, ώστε να μπορούν όσοι το επιθυμούν, αφού ενημερωθούν προσωπικά, να δώσουν δείγμα μέσω μιας διαδικασίας απλής και ανώδυνης και να γίνουν δωρητές μυελού οστών, προκειμένου να ενισχύσουν συνανθρώπους μας στον αγώνα ζωής που δίνουν.

Ο ΠΣΑΠ αγωνίζεται μεθοδικά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2015, με τετραετή ορίζοντα, σε πρώτο στάδιο, ώστε να κινητοποιήσει συνανθρώπους μας, οι οποίοι θα γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών, συμβάλλοντας, με μία απλή και ακίνδυνη διαδικασία, στην σωτηρία εκείνων που έχουν, άμεση, ανάγκη την βοήθεια μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση – δράση ζωής που θα λάβει χώρα στο Γήπεδο της Ριζούπολης, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης ευαισθητοποίησης, συνεργασίας και συμπόρευσης, με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, για το κοινό καλό.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την χαρά και την τιμή να σας υποδεχθούμε στον αγώνα ζωής, στο γήπεδο της Ριζούπολης την Τετάρτη, 22.06.2016 όπου καταξιωμένοι Ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα αγωνιστούν για να σώσουν ζωές, διαδίδοντας το σύνθημα της κοινωνικής εκστρατείας του ΠΣΑΠ «ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ» .

Η δύναμη του ποδοσφαίρου και η αγάπη για την κοινωνία και τους αδύναμους συνανθρώπους μας, μας ενώνουν και ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε όλους όσοι θα γίνουν αποδέκτες του μηνύματος μας.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη