Ο ΠΣΑΠ αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

ΝΕΑ

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση που είχαν, το Σαββατόβραδο – στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε στην Αθήνα η αποστολή του ΟΦΗ – αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΠΣΑΠ με τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της ιστορικής κρητικής ομάδας, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο και πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο ΠΣΑΠ προχωρά χέρι – χέρι με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που μπορούν πάντα να αισθάνονται ότι είναι μέσα στη ζεστή και γεμάτη φροντίδα αγκαλιά του Συνδέσμου τους που ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό τους.
Μέσα άλλωστε από τη διεξοδική και δια ζώσης συζήτηση, αντιμετωπίσθηκε μία εκκρεμότητα που από παρανόηση ή ελλιπή πληροφόρηση είχε ανακύψει, σε σχέση με τα γεγονότα του αγώνα ΠΑΣ – ΟΦΗ και πιστοποιήθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι ενωμένοι με τον ΠΣΑΠ, αναγνωρίζουν και στηρίζουν το έργο της διοίκησης του και είναι έτοιμοι να δώσουν βροντερό παρών στην Γενική Συνέλευση της 16ης Μαΐου.
Τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος και η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Μαρία Τσιγόνη.
Από την πλευρά του ΠΣΑΠ και ειδικά μάλιστα από τον Πρόεδρο του Στέλιο Γιαννακόπολο εκφράσθηκε η ιδιαίτερη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης το οποίο χαρακτηρίσθηκε ως απόλυτα θετικό ενώ και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επεσήμαναν ότι τέτοιου είδους επαφές μόνο προς την κατεύθυνση της σύσφιγξης των σχέσεων τους με τον Σύνδεσμο τους είναι δυνατό να συμβάλλουν.
Το πολύ καλό κλίμα στο οποίο έγινε αυτή η συνάντηση επιβεβαίωσε με τρόπο ιδανικό ότι μία λαθεμένη εντύπωση που είχε δημιουργηθεί, σε συνθήκες και περιβάλλον έντονης συναισθηματικής φόρτισης, έχει ήδη μείνει στο μακρινό παρελθόν.
«Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά του ΟΦΗ, για το επίπεδο τους και για όσα κουβεντιάσαμε και αισιόδοξος για όσα θα ακολουθήσουν μαζί με αυτούς και όλους τους άλλους συναδέλφους μας» τόνισε ο Σ. Γιαννακόπουλος.
Αυτή η επίσκεψη εντάσσεται στο ευρύ πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο ΠΣΑΠ για άμεσες επαφές με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών, ώστε να ακουσθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, να λυθούν απορίες και να δρομολογηθούν δράσεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, πάντα για το καλό των ποδοσφαιριστών.
Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ άκουσε τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους του ΟΦΗ, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα ζητήματα που τους αφορούν και προχώρησε στην ενημέρωση τους για τις ενέργειες και τις προτάσεις του Συνδέσμου για την βία, το πλαίσιο των κανονισμών που καθορίζουν και διαμορφώνουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να προσφέρουν έργο και να επιτελέσουν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές αλλά και για όλες τις πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.
Προς τους συναδέλφους, δόθηκε ενημέρωση και για τη χρήση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του ΠΣΑΠ για την οποία είναι φιλοδοξία του Συνδέσμου να γίνει καθημερινή επιλογή στο διαδίκτυο για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνον.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη