Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ στο τελευταίο αντίο στον Κ. Ανδριόπουλο

ΝΕΑ

Στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του συναδέλφου Κωνσταντίνου Ανδριόπουλου, που χάθηκε πρόωρα, νικημένος από τη λευχαιμία, στάθηκε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος που παρέστη στην κηδεία του Κωνσταντίνου στην γενέτειρα του Γαστούνη, το πρωί της Κυριακής.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν παρών στο κατευόδιο για το τελευταίο ταξίδι του Κωνσταντίνου όπως άλλωστε σύσσωμος ο ΠΣΑΠ προσπάθησε να σταθεί δίπλα στον συνάδελφο στον άνισο αγώνα που έδωσε. Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Ανδριόπουλου ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε και συνολικά τον Σύνδεσμο για τη στάση του απέναντι στον Κωνσταντίνο.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, από την πλευρά του, ζητά από όλους όσοι μπορούν να μη ξεχάσουν εκείνους που μένουν πίσω, την οικογένεια του Κωνσταντίνου που ταλαιπωρήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και εξουθενώθηκε από την πολύμηνη νοσηλεία του.
Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να είμαστε έμπρακτα δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται την αρωγή και την συμπαράσταση μας.

Αρ. λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα 451/972024-30

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη