Ο ΠΣΑΠ βραβεύεται στην ημερίδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας

ΝΕΑ

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας επαναπροσδιορίζοντας το νόημα του αθλητισμού διοργανώνει την Δευτέρα 23 Μαίου ημερίδα με θέμα «Tο Ποδόσφαιρο Χαρίζει Ζωή – Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών».

Η εκδήλωση θα γίνει στο Royal Theatre Patras (Παλιό Πτωχοκομείο) με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα.

Προσκεκλημένοι της Ε.Π.Σ. Αχαΐας είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Χαράλαμπος – Σταύρος Κοντονής, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.) Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων ποδοσφαιριστών Διονύσιος Δημόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθεί ο ΠΣΑΠ για το κοινωνικό έργο του και ειδικά για την εκστρατεία του « Δότης Μυελού Των Οστών ».

Στην είσοδο του θεάτρου θα παρευρίσκεται η ιατρός –εθελόντρια του «Χάρισε Ζωή» Κατερίνα Γραφανάκη και η βοηθός ιατρικών Εργαστηρίων του «Χάρισε Ζωή» Γεωργία Φελέσκουρα, προκειμένου να δίνουν πληροφορίες σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Η πρωτοβουλία διοργάνωσης της ημερίδας εκ μέρους της Ε.Π.Σ. Αχαΐας δίνει την δυνατότητα ευαισθητοποίησηςη και δραστηριοποίησης συνανθρώπων μας, ώστε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη