Ο ΠΣΑΠ τιμήθηκε απο την UNESCO για τη δράση και την κοινωνική προσφορά του

ΝΕΑ

Ο Ομιλος γαι την UNESCO Πειραιώς και Νήσων τίμησε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την πολυσχιδή προσφορά, τις δράσεις και το κοινωνικό έργο του, στη διάρκεια της Ημερίδας που οργάνωσε, με θέμα ” Η Μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού, Πολιτισμού και του Εθελοντισμού-Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ”.

Το βραβείο, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, παρέλαβε ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Σταμάτης Συρίγος ο οποίος, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην επίτευξη των σκοπών της UNESCO, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, προχωρά στην οικονομική ενίσχυση της, με συμβολικό ποσό.

Ηδη, ο ΠΣΑΠ έχει, μετά απο αίτημα της UNESCO, διαθέσει την αντιπροσωπευτική ομάδα του για την πραγματοποίηση αγώνα που ως στόχο είχε την ενίσχυση πασχόντων συνανθρώπων μας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ΠΣΑΠ, καταχειροκροτούμενος απο τους παρισταμένους, ο Σταμάτης Συρίγος επεσήμανε απευθυνόμενος στο πυκνό ακροατήριο που κατέκλυσε την αίθουσα Τερψιχόρη του Ξενοδοχείου Hilton, τα εξής.

” Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και εμένα προσωπικά, ως Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ, αυτή η βράβευση απο την UNESCO. Στα μάτια και στην καρδιά μας, η UNESCO αποτελεί κιβωτό ανθρωπισμού , ελπίδας και αλληλεγγύης και σας συγχαίρουμε θερμά για το έργο και την ευαισθησία σας. Είστε πάντα δίπλα στον άνθρωπο που έχει ανάγκη και η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη. Ο ΠΣΑΠ είναι πάντα παρών σε κοινωνικά προσκλητήρια αυτού του χαρακτήρα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι διαρκώς κοντά σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Μας δίνει δύναμη η σύμπραξη με την UNESCO και η απο μέρους σας αναγνώριση. Να είστε καλά. Καλές γιορτές με αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον άνθρωπο”.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη