Ο ΠΣΑΠ τίμησε την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τίμησε την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την παρουσία μελών της Διοίκησης και συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ομάδων της Super League και της Football League, σε 4 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απο τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ, που έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο, με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης στα σχολεία, για την αποτροπή φαινομένων που έχουν σχέση με την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ και τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό, έγιναν ομιλίες στα παιδιά, για τη σημασία του εύ αγωνίζεσθαι και της ενασχόλησης τους με τα σπορ, με όποια ιδιότητα.

Παιδιά κι εκπαιδευτικοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συνεργάσθηκαν άψογα και τους ευχαριστούμε θερμά. Σε όλα τα σχολεία, μοιράσθηκε, δωρεάν, αθλητικό υλικό και παράλληλα δόθηκαν βραχιολάκια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Στο 5ο Γυμνάσιο Ζωγράφου και στο 5ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου, πήγαν ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιάννης Λαζανάς κι ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου κι αρχηγός του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος, μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Νέας Σμύρνης Μανώλη Σιώπη και τον συνεργάτη του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο.

IMG_6607

20151005_103556

IMG_6583

Κοντά στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Λεοντείου Σχολής βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος κι ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Στέλιος Γιαννακόπουλος, μαζί με τον γκολκήπερ του Πανελευσινιακού Σπύρο Στεργιώτη.

Οι μαθητές είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

IMG_1341

IMG_1393

Ο Ταμίας κι Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος με τον σύμβουλο του Συνδέσμου Γιάννη Χλωρό και τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας Κώστα Παγώνη και Τάσο Ρουσσάκη, μίλησαν στους μαθητές του Α΄Λυκείου Πειραιά.

1320237

1320244

Το μήνυμα που έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για άθληση με σεβασμό στο συνάνθρωπο και τον συμπαίκτη μας και με πολιτισμένη συμπεριφορά αλλά κι αφοσίωση στο στόχο, έφθασε σε όλα τα παιδιά, που έδειξαν την ευχαρίστηση τους για αυτή τη δράση του ΠΣΑΠ

Η Ημέρα του Σχολικού Αθλητισμού θα πρέπει, σε καθημερινή βάση, να είναι στη σκέψη και την καρδιά όλων μας. Οπως τα παιδιά απέναντι στα οποία έχουμε κορυφαία ευθύνη κι υποχρέωση ώστε να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση τους και σε ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη