Ο ΠΣΑΠ τιμά τη μνήμη του Βαγγέλη Στάμου

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμά τη μνήμη του καλού φίλου των ποδοσφαιριστών Βαγγέλη Στάμου και συμμετέχει στο πένθος για τον θάνατο του.

Ο εκλιπών, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 68 ετών, προσέφερε λαμπρές υπηρεσίες, με αγάπη και ευαισθησία για τους αθλητές αλλά και τους απλούς αθλούμενους, ως φυσικοθεραπευτής.

Συνεργάσθηκε με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή ως επικεφαλής των τμημάτων φυσικοθεραπείας ενώ ήταν πάντα δίπλα στο πλευρό πλήθους επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών, Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Ολυμπιονικών, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και τα προβλήματα τους και να συνεχίσουν τις προσπάθειες και τον αγώνα τους.

Κέρδισε το προσωνύμιο “Ο Μάγος” για την αποτελεσματικότητα των φυσικοθεραπειών του.

Από το 2000 έως το 2002, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. Ηρακλής ενώ από το 2005 μέχρι πρότινος ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι.

Τα βήματα του ακολουθεί ο γιός του Ιωάννης, υπεύθυνος πλέον του φυσικοθεραπευτηρίου STAMOS PHYSIO CENTER.

Το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον χαμό του Στάμου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στο Νέο Βουτζά.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη