Ο ΠΣΑΠ βραβεύθηκε απο τον Φίλιππο Αθηνών

ΝΕΑ

Τιμητική βράβευση για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών απο τον πολιτιστικό σύλλογο Φίλιππο Αθηνών, για την προσφορά του ΠΣΑΠ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Ελληνα ποδοσφαιριστή όπως και για το κοινωνικό έργο του.

Ο ΠΣΑΠ βραβεύθηκε απο τον Πρόεδρο του Φίλιππου Αθηνών Ευάγγελο Ξυδέα που παρέδωσε το βραβείο, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Φίλιππου, στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κώστα Πούλιο.

Στο χαιρετισμό του, ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ, επεσήμανε ” Η αναγνώριση στο έργο του ΠΣΑΠ μας δίνει δύναμη. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και δίνουμε προτεραιότητα όχι μόνο στην προσπάθεια δημιουργίας καλύτερων συνθηκών για τα μέλη μας αλλά και στην προσφορά στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας, τη συμπαράσταση μας. Ειδικά τα παιδιά που ανεβαίνουν, μαζί με τις οικογένειες τους, τον δικό τους Γολγοθά, για να νικήσουν τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζουν, μας έχουν στο πλευρό τους με τρόπο απόλυτο, τα σκεπτόμαστε διαρκώς, είμαστε κοντά τους”.

Απο την πλευρά του Φίλιππου Αθηνών, έγινε εκτενής και άκρως εγκωμιαστική αναφορά στο έργο και την πολυσχιδή δραστηριότητα του ΠΣΑΠ

Ο Φίλιππος Αθηνών είναι πολιτιστικό σωματείο με έντονη κοινωνική δράση, μάλιστα συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές της Πίστης, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις, όπως άλλωστε και ο ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη