Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Σπάρτη

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό των συναδέλφων ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Σπάρτη ΠΑΕ και τους συμπαρίσταται απόλυτα, καταδικάζοντας κάθε ενέργεια και κάθε συμπεριφορά που τους προσβάλλει, τους απαξιώνει και θίγει την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα τους.

Οι, απαράδεκτες, κινήσεις που έγιναν σε βάρος τους και η σαφής προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών και δημιουργίας εντυπώσεων, δεν είναι δυνατόν να έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Σπάρτη ΠΑΕ, επικοινώνησαν με τον ΠΣΑΠ και κατήγγειλαν τα, πρωτοφανή, γεγονότα που εκθέτουν όχι εκείνους, αλλά, τους εμπνευστές τους.

Τους τελευταίους τρεις μήνες έκαναν υπομονή και ήταν συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας χωρίς να εξωτερικεύσουν τα πολλά προβλήματα που είχαν, αν και κάποιοι από αυτούς ζούν με δανεικά και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.

Οι διοικητικές αλλαγές στην Α.Ε. Σπάρτη ΠΑΕ δημιούργησαν προσδοκίες, αλλά, η πίστωση χρόνου που, δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ζητήθηκε από τον κ. Νικόλαρο για την τακτοποίηση των οφειλών απέναντι τους, αποδείχθηκε χωρίς αντίκρυσμα όταν την Παρασκευή 12/5/17 παρευρέθηκαν στα γραφεία της Α.Ε. Σπάρτη ΠΑΕ ελπίζοντας ότι θα τηρηθούν οι υποσχέσεις, αλλά, δεν τους προτάθηκε να κατατεθούν τα όποια χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οι συνάδελφοι μας, απλώς, ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, γιατί αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης, όπως είναι γνωστό σε όλους στην πόλη της Σπάρτης, αλλά, με μεγάλη έκπληξη τους αντίκρυσαν την παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι έδωσαν το παρών έπειτα από τηλεφώνημα του κ. Νικόλαρου, που ισχυρίσθηκε ότι φοβήθηκε πως θα του επιτεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με σκοπό να του κλέψουν χρήματα που είχε στην κατοχή του.

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης είναι αξιέπαινοι για το ήθος και την επιμονή τους, για την αφοσίωση στην ομάδα τους και τις αξίες του αθλητισμού, κυρίως, όμως, για το ήθος τους, το οποίο ουδείς, όποια ιδιότητα και εάν έχει και όποια και εάν είναι τα κίνητρα του, μπορεί να αμφισβητήσει με ανεπίτρεπτες κινήσεις και αντιδράσεις που απευθύνονται προς εγκληματίες, όχι απέναντι σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό, γιατί τον κέρδισαν με τα έργα και όχι με τα λόγια τους.

Χωρίς να θέλουν το κακό της ομάδας τους, οι συνάδελφοι μας αποφάσισαν να προβούν σε ομαδική προσφυγή, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, επιδιώκοντας να βρεθεί άμεση λύση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο ΠΣΑΠ είναι μαζί τους.

Σύνδεσμος και ποδοσφαιριστές της Σπάρτης είναι ένα, με τον ΠΣΑΠ μπροστάρη στην προσπάθεια των συναδέλφων μας, όχι μόνο για τακτοποίηση των οφειλών απέναντι τους, αλλά, κυρίως, για την προάσπιση της αξιοπρέπειας τους που συστηματικά θίγεται εδώ και 3 μήνες και την Παρασκευή προσβλήθηκε βάναυσα, με τον χειρότερο τρόπο.

Σεβασμός στους ποδοσφαιριστές !

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη