Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό της Εθνικής Νέων

ΝΕΑ

Κοντά στην Εθνική μας ομάδα Νέων βρέθηκε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, καθώς, ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιάννης Λαζανάς και ο συνεργάτης του Συνδέσμου Κώστας Παπαδόπουλος επισκέφθηκαν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στην Κατερίνη.

Εκ μέρους της Διοίκησης και όλων των μελών του ΠΣΑΠ, δόθηκαν στους διεθνείς μας οι θερμότερες ευχές για επιτυχία στον ημιτελικό της Πέμπτης με αντίπαλο τη Ρωσία στη Λάρισα και πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος.

Μάλιστα, τονίσθηκε προς τους διεθνείς μας ότι είναι αξιέπαινοι για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και ειπώθηκε προς αυτούς ότι έχουν, σε καιρούς δύσκολους για την πατρίδα μας, τη δυνατότητα να δώσουν μεγάλη χαρά στους Ελληνες, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα είναι αστείρευτη πηγή ποδοσφαιρικών ταλέντων, κάτω και απο τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι διεθνείς μας και ο προπονητής τους Γιάννης Γκούμας ευχαρίστησαν τον ΠΣΑΠ για τη σταθερή και υποδειγματική συμπαράσταση του προς την Εθνική μας ομάδα ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός προέτρεψε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να είναι διαρκώς δίπλα στον Σύνδεσμο τους, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει για τους ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο.

Απο τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ έγινε ενημέρωση στους διεθνείς μας για τις ενέργειες και το έργο του Συνδέσμου και ειδικά για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και τη νομική κάλυψη που τους παρέχει, για θέματα ρατσισμού και ντόπινγκ όπως και για την παροχή του On-line Academy, του συστήματος με το οποίο μπορούν να σπουδάσουν απο απόσταση.

Δόθηκε ενημερωτικό υλικό στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων, οι οποίοι πήραν επίσης απο τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ βραχιολάκια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη