Ο ΠΣΑΠ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων ποδοσφαιριστών, ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Eleven Campaign» και η μη κυβερνητική οργάνωση «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ» συνεχίζουν τις κοινές τους δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας «#Goal4Hope» και όλοι μαζί βάλαμε ακόμη ένα γκολ… για καλό σκοπό. Μέλη των τριών οργανισμών επισκέφθηκαν σήμερα το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά και ενημερώθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης των συνανθρώπων μας που φιλοξενεί.

Εκ μέρους του ΠΣΑΠ και των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Κόρμπος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου, ο ταμίας Γιάννης Λαζανάς και οι Χρήστος Αλμπάνης, Γιώργος Μασούρας, Φιόρι Ντουρμισάι, Θανάσης Παπαγεωργιου.

Η εκδήλωση ήταν πολυδιάστατη και είχε ως στόχο την εκπαίδευση των μικρών παιδιών που διαμένουν στο Κέντρο, μέσω αθλητικών ασκήσεων που ενισχύσουν την ομαδικότητα και την επικοινωνία. Στη συνέχεια υπήρξε σεμινάριο από τους φοιτητές του Athens dental Student Association για τη στοματική αγωγή, ενώ χορηγήθηκε και αθλητικού υλικό.

Κοινός σκοπός των δράσεων μας είναι η στήριξη και βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να στείλουμε το «μήνυμα» πως οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο δεν μένουν αμέτοχοι, αλλά… σκοράρουν για την ελπίδα.

 

 

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη