Ο ΠΣΑΠ στο Gala των Ρουμάνων Ποδοσφαιριστών

ΝΕΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος ( στη φωτογραφία μαζί με τον Κύρο Βασσάρα, ο οποίος είναι σήμερα Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ρουμανίας ) εκπροσώπησε τον ΠΣΑΠ στο Gala που οργάνωσε στο Βουκουρέστι ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών της Ρουμανίας AFAN, που τίμησε τους καλύτερους του ποδοσφαίρου της Ρουμανίας, για το 2016.

afan1

Μάλιστα, ο Σταμάτης Συρίγος ήταν εκείνος που, σε μία άκρως τιμητική για τον ΠΣΑΠ και τον ίδιο, κίνηση των Ρουμάνων διοργανωτών της εξαιρετικής ποδοσφαιρικής βραδιάς, κλήθηκε πρώτος από κάθε άλλο προσκεκλημένο από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, προκειμένου να κάνει απονομή.

Από τον Γενικό Γραμματέα του ΠΣΑΠ βραβεύθηκε το Διεθνές Τμήμα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ρουμανίας, που εκπροσωπήθηκε από τις Καμέλια Νικολάε και Ροξάνα Μπερσεάνου.

afan2

Στο Gala του AFAN επιβεβαιώθηκε, για ακόμα μία φορά, το άριστο επίπεδο σχέσεων του ΠΣΑΠ με τον Σύνδεσμο των Ρουμάνων Ποδοσφαιριστών, με τους οποίους ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έχει θαυμάσια συνεργασία σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αλληλοσεβασμού, όπως αναγνωρίζεται καθολικά.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη