Ο ΠΣΑΠ σε Κομοτηνή και Ξάνθη

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠΠΝΕΑ

Στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας του στα σχολεία όλης της Ελλάδας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας, ρατσισμού, ντόπινγκ και διαφθοράς, αλλά και για την κοινωνική ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί, το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου 2015, σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κομοτηνής και της Ξάνθης, με σκοπό να ενημερωθούν οι μαθητές.

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στα παιδιά από μέλη της Διοίκησης του ΠΣΑΠ, καθώς και από μέλη της Διοίκησης και ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και της Skoda Ξάνθη, ενώ θα διανεμηθεί δωρεάν ενημερωτικό αθλητικό υλικό στα σχολεία, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως και έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά περικάρπια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Η δράση του ΠΣΑΠ οργανώνεται με τη σχετική άδεια και την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας και με την αμέριστη υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Οι επισκέψεις του ΠΣΑΠ στα σχολεία της Κομοτηνής και της Ξάνθης, τις οποίες θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Θωμάς Μίχογλου, έχουν προγραμματισθεί ως εξής :

Πέμπτη 22/10/2015
3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής (08.30π.μ.-10.30π.μ.)
1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής (11.00π.μ.-12.30μ.μ.)
Παρασκευή 23/10/2015
7ο Γυμνάσιο Ξάνθης (9.30π.μ.-11.00π.μ.)
Γυμνάσιο Ερασμίου (12.00μ.μ.-13.30μ.μ.)

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη