Ο ΠΣΑΠ πάντα δίπλα στον Λεωνίδα Κουτσούκη

ΝΕΑ

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αγωνίσθηκε, με αντιπροσωπευτική ομάδα του, στο All Star Game του Ποδοσφαίρου Σάλας, στη κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου, στη διοργάνωση που αποσκοπούσε στην ενίσχυση του Λεωνίδα Κουτσούκη.

Παρών στο All Star Game ήταν και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο που απενεμήθη από τους διοργανωτές, στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ενώ πραγματοποίησε και απονομές.

img_2425

img_2442

img_2460

Ο ΠΣΑΠ, που από την πρώτη στιγμή κατά την οποία έγινε γνωστό ότι νοσεί από λευχαιμία ο 21χρονος συνάδελφος Λεωνίδας Κουτσούκης, βρέθηκε στο πλευρό του, συμμετείχε στο All Star Game, στο οποίο αντιμετώπισε τους Παλαίμαχους Futsal, με τους Κώστα Πούλιο, Σταμάτη Συρίγο, Θόδωρο Παχατουρίδη, Αγγελο Ζαφειράκη, Στέφανο Σοϊλεμέ, Δημήτρη Ζαγκανά.

img_2220

Οι Παλαίμαχοι Futsal έπαιξαν με τους Δημήτρη Αρβανίτη, Παναγιώτη Χιώτη, Στέφανο Μιχάλη, Ηλία Μιχαλίτη, Γρηγόρη Γκουγκουλίτσα.

img_2188

Ο αγώνας του ΠΣΑΠ με τους Παλαίμαχους Futsal, τέλειωσε ισόπαλος με 5-5. Σκόραραν για τον ΠΣΑΠ οι Παχατουρίδης 2, Πούλιος, Ζαφειράκης, Σοϊλεμές.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη