Ο ΠΣΑΠ με ομάδα αστέρων στην Κέρκυρα για καλό σκοπό

ΝΕΑ

Πιστός στη φιλοσοφία και την πρακτική αντιμετώπισης των προβλημάτων της κοινωνίας με τη λογική της συνεισφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκε σε αίτημα που υποβλήθηκε από την Κέρκυρα και διαθέτει αντιπροσωπευτική ομάδα του για την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Corfu F.C. το Σάββατο 21 Ιουνίου, στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, στις 6.15 μ.μ.

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των συσσιτίων που οργανώνει ενώ από τα έσοδα του σπουδαίου παιχνιδιού θα υπάρξει αρωγή και για το σχολείο παιδιών με ειδικές ανάγκες της Κέρκυρας.

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ, υπό τις οδηγίες του Ζαχαρία Λυκουρίνου, θα παίξουν αρκετοί απο τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 (Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Νικολαίδης, Χαριστέας, Καψής, Μπασινάς, Κατεργιαννάκης, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος) και επίλεκτοι άσοι (Λυμπερόπουλος, Βαζέχα, Φρατζέσκος, Τζωρτζιόπουλος, Γκόγκιτς, Κατσαιμπής, Πούλιος).

Απέναντι τους θα είναι, μαζί με την κερκυραϊκή ομάδα και τα επίτιμα μέλη της που θα την ενισχύσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι Τζόρτζεβιτς, Μαρτσέλο, Λίλα, Κρίστι Βαγγέλι, Βίλα, Παπαδημητρίου ενώ προπονητής της Corfu F.C. θα είναι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος.

Αυτό το παιχνίδι που πραγματοποιείται χάρη στην αμεσότητα και τα αντανακλαστικά του ΠΣΑΠ και κυρίως στην αμεσότητα και η προθυμία των σπουδαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών που δέχθηκαν άμεσα να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκφράζει απόλυτα τον Σύνδεσμο μας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η κινητοποίηση θα βρει ανταπόκριση από τους Κερκυραίους φιλάθλους.

Σάββατο 21 Ιουνίου, στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας
στις 6.15 μ.μ.

200614CORFUmarathon

Να είστε Όλοι Εκεί!

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη