Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί και αναγνωρίζει

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την πλήρη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, αναφορικά με την επιτυχή υλοποίηση τμήματος της πανελλήνιας εκστρατείας ενημέρωσης και πρόληψης του ΠΣΑΠ για θέματα βίας, ρατσισμού, ντόπινγκ και διαφθοράς σε 9 σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Ειδικά, δε, ευχαριστεί τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας και υπεύθυνο για θέματα Παιδείας, κ. Βασίλη Ανατολίτη, καθώς και το σύνολο των εκπαιδευτικών και των παιδιών, τα οποία έδωσαν πνοή στη συνέχιση του έργου του ΠΣΑΠ

Eπιπλέον, ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί θερμά τους Σχολικούς Συμβούλους, ιδιαιτέρως, δε, τον κ. Νικόλαο Οξύζογλου, καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων για τις ενέργειες και την καταλυτική συμβολή τους στην ενημερωτική αυτή εκστρατεία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε το «σήμερα» και το «αύριο» να είναι καλύτερα από το «χθες». Παιδεία και Αθλητισμός, ως έννοιες παράλληλες και αλληλένδετες, μπορούν να προάγουν τον αυριανό Αθλητή, τον αυριανό Ποδοσφαιριστή, τον αυριανό Φίλαθλο, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη