Ο ΠΣΑΠ έδειξε και στη Ξάνθη το κοινωνικό πρόσωπο του

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επισκέψεις αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης και στο Γυμνάσιο Εράσμιου Τοπείρου Ξάνθης, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας που πραγματοποιείται απο τον ΠΣΑΠ στα σχολεία όλης της Ελλάδας.

IMG_2914 (1)

H δράση του ΠΣΑΠ πραγματοποιήθηκε με την άδεια και την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας, την υποστήριξη της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και τη συνεργασία των Διευθυντών των δύο Γυμνασίων κ.κ. Κατάκη και Βαρδικελόγλου.

IMG_2915

IMG_2917

Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος και ο συνεργάτης του ΠΣΑΠ Κώστας Παπαδόπουλος.

IMG_2919 (1)

Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή στην επιτυχία των επισκέψεων, του Team Manager της Skoda Ξάνθη Γιώργος Κασναφέρης ενώ υπήρξε άψογη, συνολικά, η συνεργασία με την Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, που εκπροσωπήθηκε επίσης απο τους ποδοσφαιριστές Κώστα Φλίσκα, Μανώλη Μπέρτο, Μανώλη Παπαστεριανό, Χρήστο Λισγάρα, Πέτρο Ορφανίδη, Μανώλη Δεμένικο, Οκάν Χατζητερζόγλου, Βασίλη Φασίδη.

IMG_2910

IMG_2913

Στους μαθητές έγινε ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα.

IMG_2911

Μάλιστα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους ποδοσφαιριστές.

Στα σχολεία δόθηκε δωρεάν ενημερωτικό αθλητικό υλικό, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως και έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά περικάρπια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

IMG_2912

Η εκστρατεία του ΠΣΑΠ στα σχολεία έχει ξεκινήσει απο τον Ιανουάριο του 2015 και συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετική απήχηση αλλά και με απόλυτη αποδοχή της σημασίας και της αξίας αυτής της προσπάθειας που αποσκοπεί στη δημιουργία καλύτερων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.

IMG_2916 (1)

Στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης τις τοπικές αρχές, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Ξάνθης και Υπεύθυνη Αθλητισμού στο νομό, κ. Δέσποινα Παρτσαλίδου.

IMG_2918 (1)

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ.Θωμάς Μίχογλου ήταν μαζί με την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ και τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη στο Γυμνάσιο Εράσμιου Τοπείρου, όπου μοίρασε φανέλες στα παιδιά.

Η δράση του ΠΣΑΠ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών των σχολείων, θα συνεχισθεί με τετραετή ορίζοντα και επισκέψεις και ομιλίες σε όλη την Ελλάδα.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη