Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

ΝΕΑ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 24 Ιουλίου 2011, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα των στημένων αγώνων που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε χαρακτηριστικά:

 

Επειδή η άποψή σου μετράει, κάνε μας ένα σχόλιο για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Φάκελος «στημένα», βία στα γήπεδα, οικονομική κρίση. Η διοίκηση ζητάει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα. Εσύ θα έμπαινες σ’αυτήν τη διαδικασία;

Θα έμπαινα σ’αυτήν τη διαδικασία, γιατί δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι σ’αυτήν την κατάσταση. Νομίζω ότι τα «αποβράσματα» που ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο και το κατέστρεψαν, οι μόνοι που μπορούμε να τα αποβάλουμε είμαστε εμείς. Οι ποδοσφαιριστές και ο αγνός φίλαθλος που θέλει να πάει στο γήπεδο. Νομίζω ότι με την παρουσία του κόσμου θα περάσει το μήνυμα ότι εμείς θέλουμε να βλέπουμε «καθαρό» ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με την τιμωρία αυτών των «αποβρασμάτων». Την παραδειγματική τιμωρία τους. Όποιος έχει ανάμειξη και είναι ένοχος να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Νιώθεις ότι σ’έχουν κλέψει έπειτα από όσα έχουν γίνει γνωστά;

Είναι μια κατάσταση η οποία διαιωνιζόταν στην Ελλάδα. Σίγουρα έχω σκεφτεί ότι πολλά πράγματα στα παίρνουν μέσα απ’τα χέρια και αποδείχθηκε αυτό τώρα. Στο παρελθόν μάλιστα είχαμε χαρακτηρισθεί και γραφικοί αν βγαίναμε και λέγαμε κάτι, αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και τουλάχιστον ας αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη