Ο ”Μαραθώνιος Αγάπης” του ΠΣΑΠ στηρίζει το έργο της ”Φλόγας”

ΝΕΑ

Στο πλευρό της ”Φλόγας”, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, τάχθηκε, αυτή τη φορά, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που στο πλαίσιο του ”Μαραθωνίου Αγάπης”, τον οποίο διοργανώνει ο ΠΣΑΠ σε όλη την Ελλάδα, αγωνίσθηκε στα Γιάννινα με την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Ιωαννίνων.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από αυτό το παιχνίδι, θα διατεθούν για τους σκοπούς της ”Φλόγας”, καθώς άλλωστε η ομάδα του ΠΣΑΠ δίνει αυτή τη σειρά αγώνων, στον ”Μαραθώνιο Αγάπης”, ώστε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αρωγή μας.
Το ματς, για την ιστορία, έληξε με νίκη της ομάδας του ΠΣΑΠ, της οποίας την τεχνική ευθύνη έχει ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος, με σκορ 9-3.
Για λογαριασμό της ομάδας του ΠΣΑΠ τα γκολ σημείωσαν οι: Γιώργος Παπανδρέου (4), Λευτέρης Βελέντζας (3) και από ένα Λάκης Παπαϊωάννου και Στέφανος Μπορμπόκης, ενώ τα τέρματα των παλαιμάχων των Ιωαννίνων πέτυχαν οι Θανάσης Χαρίσης, Χρήστος Κατσίφας και Μάκης Μαρούλης.
Παλαίμαχοι Ιωαννίνων: Κώτσιας, Νέος, Οικονόμου, Κοντοδήμας, Κλείτσας, Γιάτσος, Μπελά, Ταχίρι, Μπουτσουρής, Κοντογιωργάκης και Λιάκος. Αγωνίσθηκαν και οι Μάστακας, Μαρούλης, Χαρίσης, Ζώης, Τζιάλλας, Τσάλλης, Κατσίφας και Ζαβογιάννης.
ΠΣΑΠ: Ατματζίδης, Μάντζιος, Καπετανόπουλος, Βαμβακούλας, Ξανθόπουλος, Λαγωνίδης, Καραισαρίδης, Φραντζέσκος, Παπανδρέου, Παπαϊωάννου, Μπορμπόκης. Αγωνίσθηκαν και οι Αρδίζογλου, Βελέντζας, Βαζιουράκης, Καραμπετάκης και Παϊπέτης.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη