Ο Μαραθώνιος Αγάπης του ΠΣΑΠ σε όλη την Ελλάδα

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ουσιαστική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της έμπρακτης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς, με σαφή μάλιστα στόχευση για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απασχολούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, άτομα που εν γένει έχουν ανάγκη την βοήθεια μας και ασφαλώς συναδέλφους μας οι οποίοι χρειάζονται τη συνδρομή και αρωγή του Συνδέσμου τους, του ΠΣΑΠ
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΠ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Στέλιος Γιαννακόπουλος τόνισε «Η ομάδα του ΠΣΑΠ, η οποία αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έλαμψαν στα γήπεδα, πρόσφεραν πολλά και αγαπήθηκαν από το κοινό, φίλαθλο και μη, θα δώσει μέσα στην επόμενη διετία σειρά αγώνων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να δημιουργηθούν έσοδα που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια όπως επίσης και για συναδέλφους μας οι οποίοι πρέπει να μας έχουν δίπλα τους, με όλες τις δυνάμεις μας, μικρές ή μεγάλες. Ανταποκρινόμαστε οργανωμένα και μεθοδικά στα δεκάδες αιτήματα από όλη την Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια, βάζουμε το περίγραμμα της δραστηριότητας της ομάδας μας και υλοποιούμε ένα πλάνο που είναι πράγματι φιλόδοξο αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό. Πιστεύουμε ότι ο ΠΣΑΠ θα προσφέρει ουσιαστικό έργο μέσα από αυτό τον Μαραθώνιο Αγάπης που θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, σε μία συνέχεια του σπουδαίου και ιδιαίτερα αξιέπαινου έργου το οποίο συντελείται εδώ και 35 χρόνια από την ομάδα του Συνδέσμου μας. Ο ΠΣΑΠ είναι έτοιμος να προσφέρει και πάντα αυτό θα προσπαθεί να κάνει».
Στη δική του τοποθέτηση, ο αρχηγός της ομάδας του ΠΣΑΠ Νίκος Σαργκάνης υποστήριξε «Αυτή η ομάδα του ΠΣΑΠ έχει βοηθήσει την κοινωνία και θα συνεχίσει να στηρίζει όλους όσοι μας χρειάζονται δίπλα τους. Η προσφορά μας είναι όχι μόνο οικονομική αλλά και ηθική. Πολλά άτομα που σήμερα έχουν διάφορα, σοβαρά, προβλήματα, παλαιότερα ήταν στην κερκίδα και πλήρωναν εισιτήριο για να μας δουν. Σήμερα, ήλθε η σειρά μας να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους. Στις δύσκολες στιγμές είμαστε δίπλα τους. Αυτή η πρωτοβουλία δεν έχει ξαναγίνει και εύχομαι να ανταποκριθούν αποτελεσματικά οι Δήμοι ώστε να οδηγηθούμε σε σωστά οργανωμένους αγώνες που θα έχουν βεβαίως και την ανάλογη απήχηση».
Ο προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ Ζαχαρίας Λυκουρίνος επεσήμανε «Ο Μαραθώνιος Αγάπης που θα γίνει από τον ΠΣΑΠ, ονομάσθηκε έτσι επειδή θα αφορά όλη την ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή ενέργεια που θα εκφρασθεί μέσα από μία σειρά αγώνων για 2 χρόνια, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα μπορούσα να παρομοιάσω αυτή την πρωτοβουλία με έναν “πολύχρωμο κουμπαρά”, καθώς θα συμμετέχουν σε αυτήν ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες, με σκοπό να προσφέρουν αγάπη και βοήθεια σε άτομα που μας έχουν ανάγκη. Η σωστή συνεργασία με τους Δήμους αλλά και η υποστήριξη από την Πολιτεία θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της επιτυχίας της καινοτόμου προσπάθειας του ΠΣΑΠ».
Ανάμεσα σε εκείνους οι οποίοι θα αγωνισθούν με την ομάδα του ΠΣΑΠ, η οποία ήδη έχει δώσει δεκάδες αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε όλη την Ελλάδα, θα είναι οι Σαργκάνης, Ατματζίδης, Γεωργάτος, Βαμβακούλας, Φύσσας, Αποστολάκης, Μ. Καψής, Ξανθόπουλος, Μαυρογενίδης, Τζιφόπουλος, Μανωλάς, Ζαγοράκης, Μαραγκός, Φρατζέσκος, Γκούμας, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Κοκολάκης, Λ. Παπαϊωάννου, Κούης, Τσιάρτας, Ρότσα, Δομάζος, Βαζέχα, Βρύζας, Γιαννακόπουλος, Μαχλάς, Μπατίστα, Σαραβάκος, Τζόρτζεβιτς.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη