Ο Λεονάρντο ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ουγγαρία

ΝΕΑ

Οι Ούγγροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές επέλεξαν τον Λεονάρντο ως τον Παίκτη της Χρονιάς για τη σεζόν 2013-2014 στην Ουγγαρία.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, κέρδισε τις προτιμήσεις των συναδέλφων του χάρη στην καλή παρουσία του με την Φερεντσβάρος, η οποία άλλωστε του χάρισε τη μεταγραφή στη Γερμανία, για τη Μόναχο 1860.
Ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών της Ουγγαρίας, HLSZ, τίμησε τον Λεονάρντο στην εκδήλωση του, αναγνωρίζοντας την αξία αλλά και το ήθος του.
Σχεδόν 600 ποδοσφαιριστές από την πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ουγγαρίας, συμμετείχαν με τη ψήφο τους στη διαδικασία που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών της Ουγγαρίας.
Η γιορτή για την απονομή των βραβείων στους καλύτερους της σεζόν 2013-2014, πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη και μεταδόθηκε απευθείας από συνδρομητικό κανάλι της Ουγγαρίας.
Ο Λεονάρντο κέρδισε το βραβείο Φλόριαν Αλμπερτ ως ο Παίκτης της Χρονιάς, με το 43% των ψήφων των συναδέλφων του και τον ακολούθησαν ο Πέτερ Ζάκαλυ της Ντέμπρετσεν και ο Γιόζεφ Κάντα της ΜΤΚ.
Στη Φερεντσβάρος, ο Λεονάρντο πήγε τον Φεβρουάριο του 2013, μετά από καριέρα στην Ολλανδία και την Αυστρία.
Αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά, επανήλθε και εντυπωσίασε με την τεχνική, την ταχύτητα και τις δεξιότητες του, βοηθώντας την Φερεντσβάρος ώστε να τερματίσει τρίτη, αν και ο ίδιος πρόλαβε να αγωνισθεί μόλις σε 14 παιχνίδια στα οποία σκόραρε 5 φορές.
Ο Λεονάρντο επελέγη, επίσης, ως ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των φιλάθλων, στη ψηφοφορία του συνδρομητικού καναλιού Sport TV, αλλά, ο ίδιος δεν ήταν παρών στην τελετή, καθώς, βρισκόταν στην πατρίδα του, την Βραζιλία.

Οι καλύτεροι της σεζόν 2013-2014 στην Ουγγαρία, όπως αναδείχθηκαν από τις ψήφους των συναδέλφων τους επαγγελματιών ποδοσφαιριστών είναι οι εξής.
Καλύτερος Παίκτης: Λεονάρντο ( Φερεντσβάρος )
Καλύτερος Τερματοφύλακας: Λάγιος Σουκς ( Λόμπαρντ Πάπα)
Καλύτερος Ούγγρος Παίκτης του εξωτερικού: Ζάμπολς Χούστι ( Αννόβερο)
Καλύτερος Νέος Παίκτης ( Κάτω των 21): Αντρας Ράντο ( Χάλαντας)
Καλύτερος Παίκτης της 2ης Κατηγορίας: Πέτερ Μπαιγιάτ ( Νιγιρεγκιχάζα)
Καλύτερος Προπονητής: Ελεμερ Κόντας ( Ντέμπρετσεν )
Καλύτερος Διαιτητής: Βίκτορ Κασσάι

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη