Ο “Εθνικάρας” μας χρειάζεται όλους…

ΝΕΑ

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΠΣΑΠ, αποτελούμενη, κυρίως, από διεθνείς επίλεκτους ποδοσφαιριστές, θα αγωνισθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 με τους παλαίμαχους του Εθνικού στο γήπεδο του Αιγάλεω (στις 16.00), σε ένα παιχνίδι καρδιάς και κοινωνικής προσφοράς, για τον καλύτερο ίσως Ελληνα φίλαθλο, τον Γιάννη Μαντζουράνη, τον “Εθνικάρα”.
Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές εκτιμούν και αναγνωρίζουν το ήθος, την αφοσίωση, τη σταθερότητα στις απόψεις, την εντιμότητα και ασφαλώς τη διαχρονικότητα αλλά και την πραότητα και την αξιοπρέπεια του Γιάννη Μαντζουράνη, ο οποίος έχει τώρα την ανάγκη της υποστήριξης όλων μας.
Ο “Εθνικάρας” αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένο μάλιστα νοσοκομείο, όσο το δυνατόν συντομότερα.
Τα έξοδα είναι πολλά και ο Γιάννης Μαντζουράνης πρέπει να έχει την βοήθεια όλων μας. Πρόσφερε αγάπη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα, χρειάζεται τη δική μας υποστήριξη. Όχι απλώς και μόνο για να γυρίσει στις εξέδρες και να ακουσθεί και πάλι η χαρακτηριστική φωνή του, αλλά, για να προστατευθεί η κλονισμένη υγεία του και να αποφύγει τα χειρότερα.
Ο Γιάννης Μαντζουράνης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Οποιοι μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την οικονομική ενίσχυση του, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν το ποσό που αντιπροσωπεύει τη συνδρομή τους προς τον “Εθνικάρα”, στην Εμπορική Τράπεζα, στον αριθμό λογαριασμού 67531442 (δικαιούχος Γιάννης Μαντζουράνης).
Ο “Εθνικάρας” έχει την ανάγκη μας. Ο ΠΣΑΠ δεν τον αφήνει μόνο, ωστόσο, η προσπάθεια πρέπει να αφορά, όσο γίνεται, περισσότερους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη