Ο άθλος που θα μείνει για πάντα στην ιστορία

ΝΕΑ

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας έβγαζαν στους δρόμους ένα λαό και προκαλούσαν ενθουσιασμό, πάθος, συγκίνηση, υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Η ΔΙΚΑΙΗ και ΑΞΙΑ κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μία φωτοβολίδα, μία περιστασιακή επιτυχία, δίχως συνέχεια, χωρίς επόμενη ημέρα.
Ακολούθησαν οι παρουσίες της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπως και στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων του 2008 και του 2012, με τη συμμετοχή μας μάλιστα στην προημιτελική φάση του Γιούρο της Πολωνίας και της Ουκρανίας, να επιβεβαιώνει ότι ήλθαμε για να μείνουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο.
Η διάρκεια, η σοβαρή, σε όλα τα επίπεδα, παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ποιότητα, συνέχεια, ταλέντο, προοπτική κι όραμα.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμά τη σημερινή επέτειο συμπλήρωσης 8 χρόνων, για την κατάκτηση στις 4 Ιουλίου 20004, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο κι όλα τα μέλη του ΠΣΑΠ συγχαίρουν κι ευχαριστούν τον Ότο Ρεχάγκελ, τους συνεργάτες του και όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή.
Αυτός ο άθλος αποτελεί σπουδαία παρακαταθήκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα είναι φωτεινός οδηγός στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να βγούμε από τις δύσκολες συνθήκες που σήμερα βιώνουμε. Αφού μπορέσατε τότε εσείς, θα τα καταφέρουμε τώρα όλοι μαζί. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο κι αδύνατο, όταν πιστεύεις, θέλεις, αγωνίζεσαι, τολμάς, επιμένεις, υπομένεις, ονειρεύεσαι.
Σας ευχαριστούμε.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη